Billetter kan købes her
Primus

 

 

en skabelsesberetning

 

 

Premiere 1. september 2020, Godsbanen Åbne Scene

Spilleperiode: 1. - 6. september

 

PRIMUS er første værk i den nye trilogi med titlen BIG BANG

I værket møder publikum en række formeksperimenter hvor det taktile, lyset og fantasien spiller en central rolle.

PRIMUS er en skabelsesberetning og en parafrase over biologisk og kunstnerisk skabelse.

Det rum vi træder ind i er inspireret af kroppens anatomi og fysiologi. PRIMUS arbejder i krydsfeltet mellem det skulpturelle i samtidskunsten og det performative og sansende i scenekunsten.

PRIMUS opføres af performer Sisse Lunøe og koreograf Nønne Mai Svalholm. I PRIMUS får publikum bogstaveligt talt mulighed for at se og følge en skabelsesproces fra start til slut.

 

Værket er udviklet over 2019 - 2020 med blandt andet residensophold på Kunstmuseet ARoS, ARoS Atelier og residensophold ved Dans i Tröndelag på Turnéteatret i Tröndelag i Norge.

 

Det kunstneriske team: kunstnerisk leder/ koreograf: Nønne Mai Svalholm, dansere: Sisse Lunøe og Nønne Mai Svalholm, komponist: Olga Szymula, Dramaturg og kreativ-producent: Carlos Calvo, dramaturgisk konsulent: Ida-Elisabeth Larsen, konsulent på lysdesign: Jon Skulberg, film og fotograf: Michael Dinesen, Fotograf: Peter Ravnsborg. Billedet er taget på ARoS Aarhus Kunstmuseum. 

 

PRIMUS har modtaget støttet fra Statens Kunstfond, Kulturudviklingspuljen, Aarhus Kommune og Wilhelm Demant Fonden. Co-production ved Åbne Scene på Godsbanen i Aarhus.