DK | EN

Om SVALHOLM

 

 

Nønne Mai Svalholm / SVALHOLM blev udvalgt af Statens Kunstfond til programmet Den Unge Kunstneriske Eliter for 2022 – 2024.

 

Nønne Mai Svalholms nye RED trilogy er en serie af koreografiske værker, der udforsker temaet vold mod kvinder og mord på kvinder, med særligt fokus på at formidle den nyeste forskning og fakta på området. Med RED trilogy sigter hun mod at belyse de samfundsmæssige, strukturelle og kulturelle årsager til, at mord på kvinder forbliver den største enkeltstående type af drab i Danmark.

Trilogien er struktureret omkring tre uafhængige, men tematisk forbundne værker, hver især udforsker forskellige aspekter og perspektiver på vold mod kvinder og mord på kvinder i nære relationer. "Red Flags" (marts, 2024) er det første værk i hendes RED trilogy.

 

"Min vision er, at mine kunstneriske værker bliver en katalysator for dialog om samfundsmæssige forhold og inspirerer på tværs af generationer. Jeg integrerer aktivt skønhed, følsomhed og poesi i mine værker for at røre publikums hjerter og give dem evnen til at forholde sig til de mest chokerende emner, såsom vold mod kvinder og mord på kvinder," 

kunstnerisk leder / kunstner Nønne Mai Svalholm.

 

Nønne Mai Svalholms kunstneriske DNA består af tre koreografiske spor:

• Tværkunstnerisk

• Tværgenerationelt

• Stedsspecifikt

 

Bestyrelse

Programme planner, ARoS Aarhus Art Museum
Dramaturg og Projektudvikler
Head of Members & Relations, Danish Food & Bio Cluster
Charlotte Aaby
Cand.mag. i dramaturgi og medievidenskab

Advisory board

Tine Fristrup
Lektor, ph.d. DPU, Aarhus Universitet