Billetter kan købes her
Ultima

Derfor skal du se danseforestillingen ULTIMA

 

Turné til Ringkøbing 2019

 Vi spiller på Teatret OM i Ringkøbing 26. maj kl. 18.30 og 27. maj kl. 13.00.

Forestillingens varighed. 55 min.

Billetter købes på www.billetten.dk 

 

Efter forestillingen er der en kort pause, og efterfølgende er det muligt at hilse og tale med det kunstneriske team og  de medvirkende på scenen: varighed ca. 15 min.

 

Danseforestillingen ULTIMA opføres af 30 mennesker i alderen 60+. 

 

Du skal se ULTIMA:

  • hvis du er ung og ønsker et alternativ til det skønheds-og kropsideal vi ofte præsenteres for.
  • hvis du er 60+ og søger nye inspirerende og jævnaldrende rollemodeller
  • hvis du arbejder med mennesker eks. indenfor sundhed og omsorg, og lyst til at opleve ældre mennesker som en resurse og inspiration for vores samfund

 

ULTIMA er et konceptuelt koreografisk værk, som udfolder et specifikt kunstnerisk udtryk af autentisk kraft og skrøbelighed.

ULTIMA er andet værk i en trilogi over temaet Rethink Ageing og tager helt konkret fat i det latinske ord 'ultima's betydning, og stiller skarpt på aspekter af den menneskelige eksistens. Ultima kommer af latin og betyder sidst, yderst.

Med trilogien skaber Nønne Mai Svalholm forestillinger med seniorer, som udtrykker hendes visioner på scenen i et professionelt set up. Svalholm er optaget af det rå, autentiske og umiddelbare udtryk, som er til rådighed i arbejdet med ikke-professionelle i alderesgruppen 60+. 

ULTIMA har modtaget støtte fra Europæisk Kulturby Aarhus 2017, Statens Kunstfond, Kunstrådet i Aarhus og Oticon Fonden.

 

Rethink Ageing - Region Midt, 2018 - 2019 i samarbejde Ikast-Brande Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune, Frivillig Vest og med støtte fra Region Midt.

 

 

 

Det kunstneriske team: Kunstnerisk leder / koreograf: Nønne Mai Svalholm, kunstnerisk sparring: Jesper de Neergaard, producent/ PR: Sine Riisager, fundraising/ PR: Anne Hübertz, komponist: Sisse Lunøe og Nønne Mai Svalholm, arrangør og bearbejder: Olga Szymula, trombonist: Niels-Ole Bo Johansen, dramaturg: Barbara Simonsen, konsulenter visuel identitet og lysdesign: Signe Klejs og Jon Skulberg, visuel identitet og lysdesign: Nønne Mai Svalholm, solodanser: Sisse Lunøe, kommunikation/ koordinering med de ældre medvirkende: Siri Knutsen, film og dokumentation: Michael Dinesen, fotograf: Kaveer Rai @KaveerRai 

 

Ultima