DK | EN

Samarbejder

Nyt kunstnerisk samarbejde

Jeg glæder mig til samarbejdet med designer og multikunstner Henrik Vibskov på mit nye stedspecifikke værk BIG BANG - Collective Matter. Værket bliver det 2. værk i SVALHOLMs trilogi under titlen BIG BANG og kan opleves 1. - 4. september 2021 i Aarhus. 

Henrik Vibskov
Designer og multikunstner

 

Nyt spændende mentorforløb

Jeg har fået en ny dansk kunstnerisk sparringspartner. Hun hedder Pernille Taagaard Dinesen, og jeg glæder mig til samarbejdet, som vi allerede har taget hul på.

Dinesen er fhv. kurator og museumsinspektør på ARoS Aarhus Kunstmuseum og bliver min sparringspartner på de tværæstetiske og stedsspecifikke elementer i mine kommende værker.

Pernille Taagaard Dinesen
Sparringspartner

 

Dance Theather TIC (Korea) x Svalholm

Samarbejdet med Dance Theatre TIC begyndte under The Performing Arts Market i Seoul (PAMS), Korea, 2019. Under samarbejdet 2019 - 2021 vil vi skabe et nyt koreografiske installationsværk med titlen NeoGravity. NeoGravity bygger på erfaringerne fra SVALHOLMS performance-installation Gravity (2019) en duet med Snorre Jeppe Hansen (M 28 år gammel) og Sisse Lunøe (K 70 år gammel), hvor dansernes kroppe var i dialog med en stor skulptur, roterende over dem og publikum. Neo Grativy undersøger en forskydning i den grundlæggende opfattelse af verden og væren i verden. Neo Gravity understreger den nye verden og tid vi står i med klimakrise og pandemi, hvor verden er blevet mindre, og vi i den grad må acceptere, hvor meget vi globalt påvirker hinandens liv.

Kim YunGyu er kunstnerisk leder og koreograf for Dance Theatre TIC. Hans kunstneriske arbejde er baseret på en genfortolkning af koreansk stilbevægelse og bevæger sig i krydsfeltet mellem koreografisk scenekunst og installationskunst. Sammen med producent Jamie Hyemi Jung udvikler han den kunstneriske vision for Dance Theatre TIC.

Kim YunGyu
Kunstnerisk leder og koreograf for Dance Theatre TIC