Circuit

I værket CIRCUIT - en reflektion over aldring medvirker mænd og kvinder over 60 år, ikke som tilskuere til livet, men som deltagere og rollemodeller

 

​Kære publikum,

Forestillingen CIRCUIT- en refleksion over aldring skal på turné igen i 2018 - spillesteder og datoer bliver anonceret hurtigst muligt her på siden.

 

Forestillingen tager helt konkret fat i det engelske ord ”Circuit”s betydning, og koreografien bygger på vekslende rotationer, drejninger, cirkler og spiraler, hvor forandring langsomt vokser frem. Jeg vil lade det være op til publikum, at tænke og tolke de kredsløb ind i værket, som de hver især ser, og finder værdi i.

Rigtig god fornøjelse!

Venlig hilsen, koreograf Nønne Mai Svalholm

 

Det engelske ord ”circuit” (kredsløb) kan bl.a. betyde:

Kredsløb / Omkreds / Område / Omvej / Runde / Rundgang / Rundtur / Rute 

 

Kunstnerisk team:
Kunstnerisk leder /koreograf: Nønne Mai Svalholm, producent: Sine Riisager, komponist: Thomas Wernberg, cellist: Rosanna Lorenzen, kunstnerisk sparring: Jesper de Neergaard, dramaturg: Barbara Simonsen, scenografi og lysdesign: Nønne Mai Svalholm, konsulenter på scenografi og lysdesign: Signe Klejs, solodanser: Sisse Lunøe, fotograf: Caroline Jessen, film/ dokumentation: Michael Dinesen og 22 mænd/ kvinder over 60 år medvirker på scenen.

 

Denne forestilling er den første i trilogi, som SVALHOLM DANS skaber 2016 - 2019. Alle værker reflekterer over temaet aldring. Initiativet har fået titlen Rethink Ageing  og er støttet af Europæisk Kulturby Aarhus 2017, over en toårig periode 2016 - 2017. 

 

Forestillingen Circuit - en reflektion over aldring var på turné i 2017 til Dansekapellet i Kbh. og Teater Om i Ringkøbing. 

Circuit - en reflestion over aldring spillede på Åbne Scene på Godsbanen i Aarhus, juni 2016, og blev genopsat d. 2. og 3. november 2016 på Bora Bora i Aarhus. 

Circuit